S’acaba de publicar el llibre “Vida de Perros”, amb edició i pròleg de Diego Marín (Editorial Buscarini). A la fotografia podeu veure un moment de la presentació a la que va assistir Udols.

Es tracta d’un recull de poemes que diversos autors dediquen a gossos, la majoria al seu propi gos és clar. Cal ressaltar que els beneficis de la venda d’aquest llibre aniran a l’Associació protectora d’animals de La Rioja i això també és un bon incentiu per comprar-lo.

Nosaltres, que estimem tant el nostre gos i que moltes vegades per això mateix ens tracten de sonats, podem trobar en aquestes pàgines un mirall d’aquest sentiment en paraules d’autors ben coneguts (José Saramago, Marta Pessarrodona, Antonio Gala) i d’altres no tant famosos, però tots ells units en aquesta atenció i estimació a l’animal més còmplice del gènere humà. Paga molt la pena la lectura del pròleg de l’editor que dona una ràpida i entretinguda panoràmica de la presència del gos en la literatura, citant des del clàssic Homer fins als contemporanis, passant per Byron, Rilke, Kafka i altres grans autors universals.

VIDA DE PERROS: un llibre de poemes dedicats a gossos