Fins el 16 de maig i de 7 del matí a 9 de la nit, quatre educadors informaran als propietaris de gossos del nostre districte sobre l’obligació de recollir els excrements i dipositar-los en els contenidors específics. Es treballarà en deu àrees d’esbarjo i jardins del districte, entre ells el parc de la Primavera, l’Espanya Industrial, la plaça del Centre o la plaça de la Farga.

L’Ajuntament de Barcelona ha engegat la nova campanya informativa de recollida d’excrements de gossos que durarà fins el 27 de juny. Fins el 16 de maig i de 7 del matí a 9 de la nit, quatre educadors informaran als propietaris de gossos del nostre districte sobre l’obligació de recollir els excrements i dipositar-los en els contenidors específics.

Gabriela Pérez, cap de la campanya de tinença responsable d’animals, explica que treballaran en deu àrees d’esbarjo i jardins del districte, entre ells el parc de la Primavera, l’Espanya Industrial, la plaça del Centre, la plaça de la Farga, i zones amb molta presència d’animals. També són conflictius, destaca Pérez, els carrers més petits dels nostres barris, on també s’hi desplaçaran ja que són els punts on hi ha hagut més queixes ciutadanes.

Pérez explica que amb la campanya es pretén informar també de “prohibicions molt importants com és estar amb gos a les àrees infantils” i l’obligació de censar el gos, i que aquest estigui identificat amb el xip. Conèixer l’opinió dels propietaris dels animals en quan a la qualitat de les àrees d’esbarjo i les seves necessitats és una de les altres intencions de la iniciativa. Com a obsequi, els educadors regalen a les persones informades bossetes pels excrements.

La campanya pretén informar a unes 2.000 persones. José Maria Valero, un dels propietaris santsencs informats, comenta que ho troba “una proposta molt adequada” ja que sempre que entra en una zona d’esbarjo per gossos “s’hi troba algun excrement”. Pel que fa a la rebuda de la campanya per part dels usuaris, Gabriela Pérez, comenta que de moment ha estat molt positiva.

FUENTE: www.el3.cat

S’inicia la campanya informativa de recollida d’excrements de gossos a Sants-Montjuïc