La nit de la revetlla és una de les més complicades per als gossos, que no els agrada gens el nostre costum de tirar petards. El programa es converteix, aquesta revetlla, en un refugi per a ells, que vindran al plató amb els seus amos.

El programa es plantejarà la relació que establim amb els gossos i es preguntarà per què hi ha persones que no podrien viure sense el seu gos i n’hi ha d’altres que no els tenen gens de simpatia, o per què tenir un gos es converteix moltes vegades en un problema de convivència i d’incivisme al carrer o a l’escala de casa nostra. “Banda ampla” també debatrà si tothom està preparat per assumir la responsabilitat de tenir un gos, si és positiu o negatiu per als nens créixer amb un gos a prop o si, més que gossos perillosos, hi ha amos perillosos, que eduquen malament els seus animals de companyia.

Per tractar de tots aquests assumptes, el programa convida persones que tenen gos, persones que no en tenen, un veterinari, un entrenador, una víctima mossegada per un gos, un invident per a qui el seu gos són els seus ulls i també persones poc amigues dels gossos. I, esclar, també seran al nostre plató els protagonistes del debat, els gossos: l’Astro, la Nuca, la Runa, la Shana, el Lumi, la Lluna, el Kawick, el Ninu i l’Aslan, entre d’altres.

www.tv3.cat

Per Sant Joan, els gossos a debat a “Banda ampla” Tv3 23/06/10 . 22:25 h