Una peça de vídeo mostra les connexions emocionals entre persones i gossos
Tenir cura d’un gos ens aporta beneficis emocionals: ens fa companyia i estimula el nostre exercici físic, però cal dedicar-li l’atenció que requereix.
El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) té cura dels animals que han estat abandonats i perduts a la ciutat. L’equipament, que recentment ha estat remodelat i ampliat, permet acollir prop de 140 gossos i 60 gats. L’objectiu del centre és reubicar els animals en llars on puguin rebre les atencions emocionals, d’alimentació i sanitàries que requereixen.
Per aquest motiu, l’Ajuntament de Barcelona inicia una acció de comunicació que consisteix en la difusió online d’una peça de vídeo que mostra que tothom pot adoptar el seu gos ideal. L’objectiu de la campanya és sensibilitzar a la població sobre l’actitud responsable envers els animals de companyia i fomentar la visita al web www.adoptabcn.cat

Amb l’ús de tècniques de màrqueting social, Barcelona segueix en essent una ciutat responsable que promou actituds cíviques entre els seus ciutadans a través de l’ús de la xarxa i les noves tecnologies.
La realització del vídeo ha anat a càrrec de l’àrea de comunicació de l’empresa lavola (www.lavola.com).
Barcelona, desembre 2011

L’AJUNTAMENT DE BARCELONA FOMENTA L’ADOPCIÓ DE GOSSOS MITJANÇANT UNA ACCIÓ DE COMUNICACIÓ ONLINE- VIDEO