FAADA, Fundació per l’Adopció, Apadrinament i Defensa dels Animals, engega una nova campanya d’esterilització i/o identificació d’animals de companyia a preus promocionals dirigida als particulars.

L’any passat es van realitzar mitjançant la mateixa iniciativa durant 2 mesos i 10 dies, des de la CIPAC (Comissió Interlocutora de protectores d’animals de Catalunya), aconseguint els següents resultats:

515 ESTERILITZACIÓ GAT
1206 ESTERILITZACIÓ GATA
1104 ESTERILITZACIÓ GOS
1542 ESTERILITZACIÓ GOSSA
2836 INSERCIÓ XIPS

Sota el títol “Sóc responsable per milers de raons” els objectius principals de la iniciativa son:

· Informar a la ciutadania de l’obligació legal de tenir identificats als seus animals, amb el microxip i la xapa corresponents i registrats al cens municipal.
· Conscienciar sobre les avantatges d’esterilitzar els animals, doncs controlant la natalitat evitem no només els problemes de salut i comportament del nostre animal, sinó que estem contribuint a evitar la superpoblació que provoca l’abandonament.
· Identificar i esterilitzar el màxim nombre d’animals de companyia amb la finalitat de tenir un control sobre la seva natalitat i millorar el seu benestar –físic i psicològic-.
· Ajudar a optimitzar els recursos destinats per l’administració pública i les entitats protectores privades, evitant recollides i acollides d’animals perduts i abandonats.

Al lloc web de la campanya www.socresponsable.org hi ha tota la informació disponible i des d’on els propietaris hauran d’inscriure el seu animal per accedir als preus promocionals.

Aquesta iniciativa genera un benefici transversal, per les persones, pels animals, per les administracions i entitats privades de protecció i per la societat en general.

Eesperem que es pugui arribar al major nombre d’animals possible i d’aquesta manera contribuïr a mantenir un major control.

FAADA- CAMPANYA D’IDENTIFICACIÓ I ESTERILITZACIO: “SOC RESPONSABLE PER MILERS DE RAONS”