El veterinari Salvador Cervantes de la Clínica SA Veterinaris del barri del Poble Sec ofereix una xerrada el proper divendres sota el títol “Problemàtiques de salut en els gats” on es donaran consells i també respostes sobre com actuar en casos d´emergències veterinàries amb gats. La conferència, organitzada per l´Associació El Jardinet dels Gats, està adreçada a tots els membres i voluntaris de l´entitat, però també està oberta al públic interessat a saber com donar els primers auxilis als nostres gats o com actuar davant d´una situació crítica.

El Jardinet dels Gats ha decidit organitzar aquesta xerrada amb l´objectiu de resoldre els dubtes que dia rere dia es troben els voluntaris de l´entitat. També per conèixer una mica més els símptomes de malalties que afecten els gats com ara la Panleucopenia, la Peritonitis Infecciosa Felina (PIF), la Leucèmia Felina (Felv) o la Immunodeficiència. D´aquesta manera, serà molt més fàcil reconèixer quan un dels animals està malalt i necessita assistència veterinària.

Durant la trobada també es donaran alguns consells sobre com actuar en cas d´emergència i quins és el material bàsic que cal tenir a la nostra farmaciola per ajudar els gats. A més, s´obrirà un torn de preguntes perquè els assistents puguin resoldre dubtes, plantejar reflexions… La idea és que en Salvador pugui respondre qüestions com ara quines malalties podem transportar des del Jardinet a casa o a la inversa per tal de prevenir-ho, com tractar malalties de pell, si hi ha malalties contagioses entre gats i gossos, etc.

La xerrada “Salut i primers auxilis dels nostres gats” es farà aquest divendres 9 d´abril a les 20 hores a l´Hotel Principal situat al carrer Junta de Comerç, 8-12, en ple barri del Raval. Us hi esperem!

Salvador Cervantes està llicenciat en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona. Està especialitzat en medicina felina, anestesiologia i cardiologia. Forma part de les societats americana i europea d?especialistes en medicina felina. Des de l´any 2001, dirigeix la clínica SA Veterinaris, al barri del Poble Sec de Barcelona. A més, és col·laborador de El Jardinet dels Gats ja que des de la seva clínica s?encarreguen de l´esterilització, vacunació, diagnòstic i cura dels gats de l´entitat.

Conferència/Xerrada “Problemàtiques de salut en els gats” amb el veterinari Salvador Cervantes.

Dia: divendres, 9 d´abril del 2010

Hora: 20h

Lloc: Hotel Principal. C/ Junta de Comerç, 8-12. Barcelona.

Noticia de:El jardinet dels gats

El Jardinet dels Gats organitza una conferència/xerrada amb el Veterinari Salvador Cervantes el Divendres 9 de Abril 2010