Recentment hem viscut una nova campanya de l’Ajuntament, i veient els resultats de la mateixa, comentats a la notícia anterior, estem convençuts que la major part de les sancions venen donades en la seva major part pel desconeixement de la normativa.

És per això que creiem necessar disposar d’un text accessible, on, de forma pràctica, quedin recollits tots els drets i deures que actualment ens pertoquen.

Creiem també, que el coneixement del marc legal que ens afecta és part de la nostra responsabilitat, i a l’hora, una eina per poder fer propostes legislatives que contribueixin a la millora de la qualitat de vida dels nostres estimats amics en el nostre complex entorn urbà.

En aquest sentit, ens hem permès d’incloure també alguns consells i recomanacions relacionats amb aspectes concrets de la normativa, que creiem important tenir en compte per afavorir el benestar dels nostres gossos, així com altra informació de tipus pràctic, que esperem poder anar ampliant en properes actualitzacions.

Pots descarregar el text a l’enllaç que trobaràs més abaix i de forma permanent a l’apartat del nostre web ”Normativa (Dret Animal)”

Esperem que us sigui d’utilitat!!

DESCARREGA’T L’EXTRACTE DE L’ORDENANÇA MUNICIPAL DE BARCELONA