Associació Catalana de Gossos d’Assistència (ACGA) fara una demostració a Cotxeres de Sants el Dilluns 30 de Novembre a les 19 h organitzat per l’Ajuntament de Barcelona.

L’ACGA va ser creada a principis de l’any 2002 per un grup de persones amb la intenció d’ajudar les persones que pateixen algun tipus de discapacitat i a la vegada també ajudar alguns dels milers de gossos abandonats del nostre país. Per tant, l’ACGA es va crear amb la filosofia d’utilitzar sempre gossos abandonats, de raça o no, per ensinistrar-los com a gossos d’assistència.

L’ACGA té com a principal objectiu el de proporcionar més independència a la vida de les persones amb necessitats especials gràcies a l’assistència d’un gos ensinistrat.

Per assolir aquest objectiu, l’ACGA treballa en diferents àmbits:
– Ensinistra gossos abandonats procedents de protectores perquè ajudin en les activitats diàries de les persones amb necessitats especials, i els dóna en adopció a les persones que ho sol.licitin
– Col.labora amb les associacions de discapacitats i amb nombrosos centres públics i privats (ajuntaments, escoles, residències…). Participa en les seves activitats socials i culturals i dóna a conèixer:

* La problemàtica de les persones que pateixen algun tipus de disminució
* L’ajuda física i psicològica, i sobre tot, l’amor incondicional que un gos abandonat pot arribar a donar al seu nou amo

-Promou el coneixement del món del gos i el respecte de l’home envers el gos per ajudar a disminuir el seu abandonament

– Dóna una bona llar a alguns dels milers de gossos abandonats que hi ha en el nostre païs

– Du a terme programes de teràpia assistida amb gossos destinats a millorar la condició física, social, emocional i cognitiva de les persones que es troben en hospitals i residències.

http://www.perrosdeasistencia.org

Demostració a Cotxeres de Sants:
Auditori de Cotxeres
C/ Sants 79

Associació Catalana de Gossos d’Assistència fara una demostració a Cotxeres de Sants 30/11/09 a les 19 h.